AanmeldenInloggenHomeOver onsContact
Postcode
Brandstof
Straalkm


Goedkope APK keuring nodig?

Vergelijk de APK keuringstarieven van ruim 5000 erkende garages in Nederland

Moet uw auto binnenkort voor de Algemene Periodieke Keuring (APK)? Vergelijk dan hier de tarieven van de erkende garages bij u in de buurt. Zo weet u altijd waar u het goedkoopst een APK keuring kunt laten uitvoeren.

Weet u niet meer wanneer uw auto voor de APK keuring moet? Controleer dit dan nu.

Tarieven voor een APK keuring

Garages en keuringsstations mogen zelf hun APK-keuringstarieven vaststellen, ook is er geen minimum of maximum bedrag vastgesteld. Hierdoor kunnen de tarieven voor een APK keuring per garage erg verschillen. Het is dan ook verstandig om de tarieven van verschillende erkende garages en keuringsstations met elkaar te vergelijken.

Vergelijk nu de tarieven voor een APK keuring van garages bij u in de buurt! En vind de goedkoopste APK keuring

Erkende garages en keuringsstations

In Europa is het verplicht om voertuigen eens in de één of twee jaar te laten keuren. Een APK keuring kan uitgevoerd worden bij diverse garages en keuringsstations in Nederland. Wel dient de garage of het keuringsstation waar de APK keuring wordt uitgevoerd erkend te zijn door de RDW. Erkende garages of keuringsstations herkent u aan een RDW-erkenningsschild of RDW-sticker.

Nooit meer te veel betalen voor de APK keuring van uw auto! Zoek de goedkoopste garage of het goedkoopste keuringsstation bij u in de buurt!